×

Lucernario S 65 (65 x 150 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking

€ 1.270,00
Op voorraad
SKU
S 65

Lucernario S 65 (65 x 150 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking

De tradionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario kan worden toegepast bij de aanleg van een stoep of terras met daarin een koekoek. Ook ideaal voor toepassingen in de tuin of op prefab koekoeken van beton of kunststof. De Lucernario heeft een constructie van roestvrij staal met een hoog draagvermogen en is eenvoudig aan te passen aan verschillende situaties. Dankzij de afvoerbuizen aan de voorzijde kan regenwater worden afgevoerd naar het riool zodat de koekoek en de kelderramen schoon en droog blijven.

Hoe werkt het
Lucernario vangt het regenwater op in de goten onder de roosters, terwijl de koekoek ondertussen wordt geventileerd via de ventilatieroosters.

Deze ventilatieroosters zijn altijd open en zijn voorzien van gaas van metaal zodat vuil en insecten geen toegang hebben. De RVS roosters kunnen eenvoudig opgetild worden om de goten schoon maken.

Waarom kiezen voor Lucernario

  • Daglicht: het onbreekbare glas heeft een satijnglazen afwerking wat zorgt voor een goede diffuse lichtspreiding in de kelder. De antislip structuur zorgt ervoor dat krassen minder zichtbaar zijn.
  • Eenvoudige schoonhouden: vuil wordt verzameld in de goten die eenvoudig geopend kunnen worden. Geperforeerd gaas van metaal voorkomt dat vuil en insecten binnen kunnen komen.
  • Veiligheid: De toegepaste technieken maken de Lucernario veiliger dan de tradionele roosters, waardoor het risico op inbraak via de kelder wordt verkleind. Veiligheidscertificaat RC2 is van toepassing.

Materialen
Lucernario wordt standaard uitgevoerd in zijdeglanzend staal, waardoor er sprake is van een moderne maar niet al te opvallende uitstraling. Het onbreekbare glas speelt een belangrijke rol op het gebied van veiligheid: het zorgt voor natuurlijk licht en dankzij een antislip structuur R11 is de glasplaat volledig veilig om overheen te lopen.

Afmetingen
Product afmetingen: 65 x 150 x 13 cm
Lichtdoorlatend gedeelte: 44.6 x 119.6 cm
Afmeting sparing koekoek (moet liggen tussen): 45-57 x 120–134 cm

 

 

Meer informatie
Land van productie Italië
Fabrieksgarantie 7 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lucernario S 65 (65 x 150 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking
Bouwdetails
dwg
(Grootte: 297.5 KB)
dxf
(Grootte: 1.3 MB)
ndw
(Grootte: 1.4 MB)
pdf
(Grootte: 324.7 KB)
Cad tekening
dwg
(Grootte: 199 KB)
Referentie project
Copyright © 2013-present Techcomlight. All rights reserved.