×

Lucernario MX A110 (110 x 110 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking te openen overloopbaar glas

€ 1.980,00
Op voorraad
SKU
MX A110 glass

Lucernario MX A110 (110 x 110 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking te openen overloopbaar glas

Weg met de ouderwetse roosters

De Lucernario die van buitenaf geopend en gesloten kan worden is geschikt om in te zetten als toegang tot een ondergrondse berging, als douchevloer in de tuin, toegang tot ondergrondse installaties of als toegang tot de kelder of het souterrain.

Douchevloer/douchebak
Lucernario kan gebruikt worden als douchebak. Het water dat opgevangen wordt in de afvoergoten wordt naar het riool afgevoerd. Het glasoppervlak is voorzien van antislipstructuur (R11) en is hier ook voor geschikt. Grip en comfort zijn gegarandeerd.

Opslag van materialen
Lucernario kan uitstekend ingezet worden als afsluiting van een ondergrondse berging voor gereedschappen voor het zwembad zoals borstels, netten, schoonmaakspullen en de reinigingsrobot van het zwembad. Als de robot in gebruik is, kan de bediening ervan achterblijven in de ondergrondse berging.

Hoe werkt het
De te openen Lucernario vangt het regenwater op in de goten onder de roosters, terwijl de koekoek ondertussen wordt geventileerd via de ventilatieroosters.
De constante luchtstroom in combinatie met de mechanische ventilatie zorgt voor een betere ventilatie van de ruimte. Het vochtgehalte wordt aanzienlijk verlaagd en als gevolg daarvan ook het risico op snelle slijtage van de machines.  Deze ventilatieroosters zijn altijd open en zijn voorzien van gaas van metaal zodat vuil en insecten geen toegang hebben. De RVS roosters kunnen eenvoudig opgetild worden om de goten schoon maken.

Materialen
De te openen Lucernario is gemaakt van AISI 316 zijdeglanzend RVS voor een moderne uitstraling en is uitstekend bestand tegen roestvorming. Het onbreekbare glas speelt een belangrijke rol op het gebied van veiligheid: het zorgt voor natuurlijk licht en dankzij een antislip structuur R11 is de glasplaat volledig veilig om overheen te lopen.

Inclusief
Een elektrische ventilator type “OUT” is inbegrepen in de verkoopprijs.

Afmetingen
Product afmetingen: 110 x 110 x 13 cm
Lichtdoorlatend (te openen) gedeelte 79,6 x 79,5 cm
Afmeting sparing koekoek (moet liggen tussen) 80 – 94  x 80 – 94 cm

Meer informatie
Land van productie Italië
Fabrieksgarantie 7 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lucernario MX A110 (110 x 110 cm) ventilatie – lichtschacht afwerking te openen overloopbaar glas
Cad tekening
dwg
(Grootte: 226.1 KB)
Copyright © 2013-present Techcomlight. All rights reserved.